Folyamatosan keresünk-kínálunk, eladó-kiadó ingatlanokat!                    Folyamatosan keresünk-kínálunk, eladó-kiadó ingatlanokat!                    Folyamatosan keresünk-kínálunk, eladó-kiadó ingatlanokat!                    Folyamatosan keresünk-kínálunk, eladó-kiadó ingatlanokat!
   Főoldal
Keresés
Keres
   Keresési adatlap
Eladó
   Lakó ingatlanok
   Telkek
   Kereskedelmi ingatlanok
   Ipari ingatlanok
   Mezõgazdasági ingatlan
   Üdülõk
Kiadó
   Lakó ingatlanok
   Kereskedelmi ingatlanok
   Ipari ingatlan
Szolgáltatásaink (Áraink)
   Közvetítés
   Értékbecslés
   Tulajdonilap beszerzés
   Hitel ügyintézés
   Megbízás keresésre
   Megbízás eladásra
   Jogi tanácsadás,
   szerzõdés
Elérhetõségeink
   Kapcsolat
   E-mail
Egyéb
   Ajánlja irodánkat
   Hasznos linkek
 rss RSS hírcsatorna
   Térkép
   KARRIER
  
  
   Állás ajánlat
  
  
  
  
  
  
Értékbecslés
 

Ingatlanának értékbecslését bízza szakemberre!

Értékbecslő munkatársaink napra kész információval rendelkeznek, az ingatlan piacon uralkodó árakról. Miután, az ingatlan értékét számtalan tényező befolyásolja, szakember nélkül nehéz optimálisan közelíteni a valós értékhez.

Eladás esetén az alulértékelés vesztesége, illetve a felül értékelés időveszteségéből adódó költségeket lehet jelentősen csökkenteni.

De nem csak eladáskor, hanem egyéb peres vagy gyámhatósági eljárások során, érdemes hiteles értékbecslési bizonyítványt készíteni az ügy kedvező lefolyása érdekében.

Értékbecslési bizonyítvány készítése lakóingatlanra, 35.000,- Ft. + Áfa. Amennyiben még nem kíván megbízási szerződést adni irodánknak, csak arra kíváncsi, mennyit ér piaci értéken az ingatlanja, előzetes megbeszélés szerint kimegyünk az eladásra szánt ingatlanhoz, és egy "állapot felmérő lap kitöltésével tájékoztatjuk Önt a jelenlegi várható piaci árról. Ennek a költsége 10.000,- Ft + Áfa. Amennyiben rögtön megbízást ad, /nem kizárólagos joggal/, úgy a kiszállás és értékbecslés díjtalan.       

© 2005-2006 hunpotodesign  Üzenet a szerkesztőknek