Folyamatosan keresünk-kínálunk, eladó-kiadó ingatlanokat!                    Folyamatosan keresünk-kínálunk, eladó-kiadó ingatlanokat!                    Folyamatosan keresünk-kínálunk, eladó-kiadó ingatlanokat!                    Folyamatosan keresünk-kínálunk, eladó-kiadó ingatlanokat!
   Főoldal
Keresés
Keres
   Keresési adatlap
Eladó
   Lakó ingatlanok
   Telkek
   Kereskedelmi ingatlanok
   Ipari ingatlanok
   Mezõgazdasági ingatlan
   Üdülõk
Kiadó
   Lakó ingatlanok
   Kereskedelmi ingatlanok
   Ipari ingatlan
Szolgáltatásaink (Áraink)
   Közvetítés
   Értékbecslés
   Tulajdonilap beszerzés
   Hitel ügyintézés
   Megbízás keresésre
   Megbízás eladásra
   Jogi tanácsadás,
   szerzõdés
Elérhetõségeink
   Kapcsolat
   E-mail
Egyéb
   Ajánlja irodánkat
   Hasznos linkek
 rss RSS hírcsatorna
   Térkép
   KARRIER
  
  
   Állás ajánlat
  
  
  
  
  
  
Közvetítés

Cégünk fő tevékenységi köre, az ingatlan-közvetítés eladó és vevő, illetve bérlő és bérbeadó között. Tevékenységi területünk főleg Budapest XX. és XXIII. kerülete, de Dél-pesten és Pestmegyében is több eladásra, cserére váró ingatlanunk van.   

Szakképzett és gyakorlott munkatársaink a megbízásra felkínált ingatlanokat felkeresik, helyszíni szemlét tartanak, fotót, alaprajzot készítenek, és a tulajdoni lapot leellenőrzik. Segítséget és javaslatot adnak az ár kialakításában. Kizárólagos értékesítési jogot nem kérünk.

Irodánkra bízott ingatlanokat saját honlapon, és több internetes portálon: http://www.ingatlan.com/ http://www.ingatlanok.hu/ http://www.ingatlannet.hu/ http://www.expressz.hu/ teletext képújság, saját honlap, kirakat, monitor/ hirdetjük. Szakmai zárt hálózati adatbankon keresztül, a vevők széles körét tudjuk elérni, ahol az ingatlanokat közösen értékesítjük,  társirodákon keresztül.

Igény szerint az érdeklődőknek személyesen mutatjuk be az ingatlanokat, és szakmai tanácsokkal látjuk el a döntéshozatalban. Az adás-vétel lebonyolítását és összehangolását végig követjük, és mindkét fél érdekeit figyelembe véve készítjük elő.

Közvetítés díja eladás esetén 3%+ÁFA, bérbe adás esetén 1 havi bérleti díj+Áfa. A Megbízónak mindaddig nincs költsége, míg sikeresen nem értékesítettük az ingatlant, illetve ha a tulajdonos más úton értékesítette, akkor az adás-vételi szerződés bemutatása után /nem irodánk általi eladás  esetén/ költségtérítés nélkül kivesszük a nyilvántartásunkból.   

Vevők részére a közvetítés ingyenes. Irodánk Dr Novák Andrea ügyvédnővel dolgozik,  Vevői igény esetén akár 1 napon belül ügyvédi időpontot biztosítunk, teljes körű korrekt bonyolítással. 

© 2005-2006 hunpotodesign  Üzenet a szerkesztőknek